Onderhoud van machines

Hebt u een probleem met een machine of werkt uw hoogwerker niet meer zoals het moet?
Bij Lauwereys bvba kan u terecht voor al het onderhoud van uw machines. Naast hoogwerkers zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhoud van hakselaars en frezen, en proberen we u verder te helpen bij elke specifieke vraag.
Aarzel dus niet ons te contacteren voor uw machines. 

Onderhoud hoogwerkers

Al van in het begin is Lauwereys ook actief in het onderhoud en herstellen van hoogwerkers. Niet alleen de werken aan onze eigen hoogwerkers gebeuren binnen het bedrijf, we willen deze service ook aan onze collega’s en klanten aanbieden. Herman is binnen ons bedrijf de vaste man voor al deze onderhouds- en herstellingswerken. Indien nodig komen wij ook ter plaatse om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Indien u graag meer informatie wenst over het onderhoud of herstellingen van hoogwerkers, aarzel dan niet ons te contacteren.

Onderhoud diverse machines

Naast hoogwerkers herstellen wij ook allerlei machines die betrekking hebben op het uitvoeren van boomwerken. Zo zijn wij actief in het slijpen van messen, het herstellen van hakselaars, stronkenfrezen, enz. Indien u een vraag hebt over een mogelijke herstelling, aarzel dan niet ons te contacteren en dan zoeken we zo snel mogelijk naar de juiste oplossing.

Onderhoud en verkoop Easylift

Voor de kleinere spinhoogwerkers in ons gamma kozen wij voor de spinhoogwerkers van Easylift, deze compacte en eenvoudig te bedienen machines zijn dan ook reeds jaren een succes in onze verhuur. Hun grootste troef is de simpliciteit in de bediening en de sterke en stevige bouw van de machine. 

Sinds 2020 zijn wij verdeler en servicepunt voor alle Easylift hoogwerkers voor de regio rond Antwerpen. Wij staan in voor verkoop van nieuwe en tweedehandstoestellen, maar ook voor onderhoud van deze hoogwerkers. U kan dan ook bij ons terecht met zowel technische vragen, als de aanvraag voor aankoop van een machine. Wij zullen u met de nodige zorg en kennis van zaken verder helpen.  

Vraag meer info

Vraag voor Herman

Herman Van Elsacker
Technisch verantwoordelijke
03 464 02 23
herman@lauwereys.be