Onderhoud van machines

Hebt u een probleem met een machine of werkt uw hoogwerker niet meer zoals het moet?
Bij Lauwereys bvba kan u terecht voor al het onderhoud van uw machines. Naast hoogwerkers zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhoud van hakselaars en frezen, en proberen we u verder te helpen bij elke specifieke vraag.
Aarzel dus niet ons te contacteren voor uw machines. 

Onderhoud hoogwerkers

Al van in het begin is Lauwereys ook actief in het onderhoud en herstellen van hoogwerkers. Niet alleen de werken aan onze eigen hoogwerkers gebeuren binnen het bedrijf, we willen deze service ook aan onze collega’s en klanten aanbieden. Herman is binnen ons bedrijf de vaste man voor al deze onderhouds- en herstellingswerken. Indien nodig komen wij ook ter plaatse om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Indien u graag meer informatie wenst over het onderhoud of herstellingen van hoogwerkers, aarzel dan niet ons te contacteren.

Onderhoud hakselaars

Naast hoogwerkers herstellen wij ook allerlei machines die betrekking hebben op het uitvoeren van boomwerken. Zo zijn wij actief in het slijpen van messen, het herstellen van hakselaars, stronkenfrezen, enz. Indien u een vraag hebt over een mogelijke herstelling, aarzel dan niet ons te contacteren en dan zoeken we zo snel mogelijk naar de juiste oplossing.

Servicepunt GSR

Sinds 2016 zijn wij officieel servicepunt voor alle reparaties en onderhoud aan alle GSR-toestellen. Zo kan u bij ons steeds terecht voor herstellingen, een jaarlijks onderhoud, … aan uw GSR toestel. Wij luisteren naar wat u graag wil laten doen, dan gaan wij op zoek naar de meest geschikte en beste oplossing. Als officieel servicepunt herstellen wij uw machine met de originele onderdelen van de GSR. Ook na een aankoop van een nieuw GSR toestel bij ons of bij een andere verdeler van dit merk, kan u bij ons met alle vragen terecht.

Vraag meer info

Vraag voor Herman

Herman Van Elsacker
Technisch verantwoordelijke
03 464 02 23
herman@lauwereys.be